Diensten

MKB Select heeft een breed spectrum aan diensten die onze klanten in staat stellen om een succesvolle marktbenaderingsstartegie op te stellen en uit te voeren. De basis van onze dienstverlening is onze verrijkte database met daarin de ambities van ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf.

Verstrekken informatie uit regionale bedrijvenbestanden
De basis van onze dienstverlening ligt in ons bedrijvenbestand. MKB Select is constant bezig met het uitbouwen en uitbreiden van dit bedrijvenbestand. Hiervoor worden continue telefonische scanners uitgevoerd. U kunt uw eigen selectie laten maken uit het reeds opgebouwde bestand. Daarnaast kunt u uw eigen exclusieve vragen op laten nemen in één van de geplande scanners. Hiermee bouwt u uw eigen bedrijvenbestand op met de voor u relevante kenmerken. Dit bestand kunt u op orde houden door een actualisatie-abonnement af te sluiten.

 

Communicatie

MKB Select kan u ondersteunen bij de communicatie naar uw doelgroep. Wij kunnen bijvoorbeeld uw hele (e-)mailingcampagne verzorgen. Het traject kan uit één of meer van de volgende stappen bestaan:

 • Het controleren van uw adressenbestand en het eventueel aanvullen en verrijken ervan op basis van een zorgvuldige selectie van de meest geïnteresseerde doelgroep;
 • Het schrijven van een wervende tekst voor uw aanbieding;
 • Het drukken/printen van uw (e-)mailing, al dan niet op uw briefpapier;
 • Het vesturen van een reminder (e-)mailing;
 • Het volledig verwerken van uw (e-)mailing;
 • Terugkoppeling van het resultaat.

 

Telemarketing

Het resultaat van uw mailing zal beter zijn als u uw mailing combineert met telemarketing. MKB Select voert vanuit het eigen, professionele, callcenter telemarketingactivititen uit. De doelstellingen van deze activiteiten kunnen divers zijn:

 • Actualiseren van uw klanten- en prospectbestand;
 • Marktonderzoek;
 • Respons verhogen.

Meestal reageert slechts een klein percentage (ongeveer 2%) spontaan op een enkelvoudige mailactie. Als u telemarketing inzet kunnen we tot 5 keer meer respons genereren.

 

Afsprakengeneratie

Het genereren van afspraken voor uw buitendienst kost u veel tijd. Wij kunnen het hele traject van afsprakengeneratie voor u uitvoeren.

 

Strategisch marktbenaderingsadvies 

Om succesvol te kunnen communiceren en verkopen in de markt is het maken van de juiste strategische keuzes essentieel. MKB Select kan u ondersteunen bij het maken van deze keuzes. We begeleiden u onder andere bij de keuze van uw doelgroep, de ontwikkeling van de juiste propositie per doelgroep en de keuze van de verkoop- en communicatiekanalen en communicatiemiddelen. De gekozen strategie zetten wij in een actiegericht document dat gebruikt kan worden voor de uitvoering. 

Onze klanten:

  Uw internetbrowser is verouderd.

  Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.