Gericht communiceren naar het MKB

Inzicht hebben in behoeften van een specifieke doelgroep is één. Het succesvol overbrengen van uw propositie aan deze doelgroep is een essentiele vervolgstap. MKB Select ondersteunt u bij de ontwikkeling en uitvoering van gerichte communicatiecampagnes.

Selecteren juiste prospects

Het selecteren van de juiste doelgroep is essentieel voor een succesvolle campagne. Doordat ons bedrijvenbestand veel gerichtere informatie over behoeften van specifieke bedrijven heeft, is MKB Select in staat om kwalitatief betere selecties te maken. Dit vergroot de succeskans van uw communicatie.

Advisering communicatiekanalen en -middelen

MKB Select adviseert u bij het kiezen van communicatiekanalen en -middelen. Een goede combinatie van mailings (fysiek via de post), emailings en telefonische contact zorgt ervoor dat uw boodschap echt onder de aandacht komt bij de juiste persoon.  

Uitvoering communicatiecampagnes

MKB Select kan de volledige uitvoering van de communicatiecampagne uit uw handen nemen. De gewenste doelgroep wordt voor u geslecteerd, vervolgens worden de (e)mailings verzorgd. Mits gewenst volgt als laatste een nabelactie. 

Onze klanten:

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.