Over ons

MKB Select is in 2015 opgericht door Thieu Hendriks (eigenaar AgriDirect) en Pedro Nijsen (eigenaar NewDeas Business Development). De organisatie is ontstaan vanuit een marktvraag naar meer inzicht in het midden- en kleinbedrijf. Door het combineren van de aanwezige kennis, kunde en netwerken van AgriDirect en NewDeas kan MKB Select op een unieke wijze invulling geven aan deze marktvraag.

AgriDirect is al ruim 20 jaar de specialist in Nederland op het gebied van Agrimarketing. De laatste jaren hebben zij hun activiteiten uitgebreid over verschillende andere landen zoals Duitsland, België, Frankrijk en Polen. AgriDirect heeft hierin een mooi trackrecord opgebouwd bij grote (internationale) klanten.

NewDeas Business Development heeft ruime ervaring in het ondersteunen van het MKB bij het realiseren van groei en innovatie. De combinatie van beide organisaties zorgt voor het solide fundament van MKB Select.

 

Onze missie:

Het realiseren van de ambities van onze klanten door het creëren van diepgaand inzicht in de behoeften van het midden- en kleinbedrijf.

Onze klanten:

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.