Specifieke bedrijfsinformatie over het MKB

Om uw aanbod succesvol over te brengen aan uw potentiële klant, is inzicht in de behoeften essentieel. MKB Select brengt specifieke behoeften van het midden- en kleinbedrijf in kaart. Op basis van deze gegevens kunt u strategisch beleid ontwikkelen en succesvol uitvoeren. 

Opbouw regionale bedrijvenbestanden

In opdracht van gemeenten en provincies bouwt MKB Select regionale bedrijvenbestanden op. Wij brengen, via één-op-één contact met de ondernemer, de behoeften en ambities in kaart. Deze bedrijvenbestanden stellen gemeenten in staat om effectief sociaal en economisch beleid te ontwikkelen en te implementeren.

Specifieke bedrijvenbestanden samenstellen

Bent u specifiek op zoek naar bedrijven binnen uw werkgebied die bijvoorbeeld willen investeren, personeel willen aannemen, ondersteuning zoeken bij de realisatie van hun plannen? Dan kunnen wij een specifiek bedrijvenbestand voor u opbouwen. Indien MKB Select binnen uw werkgebied een gemeentelijke database opbouwt, kunt u in de opbouw van deze database participeren door uw eigen vragen in de telefonische interviews van bedrijfshoofden en/of managers op te nemen. U krijgt dan de beschikking over alle gegevens van de voor u interessante bedrijven die we, met toestemming van de geïnterviewde bedrijfshoofden, hebben verkregen.

Marktonderzoek

Bent u bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en/of dienten en wil u spcifieke marktbehoeften bij één of meerdere doelgroepen onderzoeken? MKB Select kan een specifiek marktonderzoek voor u uitvoeren. 

Onze klanten:

    Uw internetbrowser is verouderd.

    Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.